Dr. Kerekes Fanni webkikötője
[:hu]Fogszabályozás[:en]Orthodontics[:de]Kieferorthopädie[:]
Fogszabályozás

A torlódott, kusza fogak nemcsak esztétikai problémát okozhatnak, hanem sok esetben maga a rágófunkció is sérül. E gondok korai felismerése nagyon fontos a gyerkőcöknél, ám szerencsére mára a felnőttkori fogszabályozásnak sincs akadálya.

[:hu]Konzerválás[:en]Conservative Dentistry[:de]Konservierung[:]
Konzerválás

A konzerváló fogászat burkolt szinonimája azoknak a kezeléseknek, amelyek célja a fogak megtartása és megmentése. Ezek közé tartoznak a tömések, gyökérkezelések, betétek (inlay, onlay) és a barázdazárás.

[:hu]Fogpótlás[:en]Restorative Dentistry[:de]Wiederherstellung[:]
Fogpótlás

A fogpótlások alapvető célja, hogy gond nélkül tudjunk rágcsálni, és szebb legyen a mosolyunk, mint Hókuszpóknak. Temérdek fogpótlási megoldás létezik, akár rögzített, akár kivehető pótlások terén (pl. koronák, hidak, protézisek.)

[:hu]Fogpótlás[:en]Restorative Dentistry[:de]Wiederherstellung[:]
Fogszabályozás

A Signature III  kiváló alternatívája a fém bracketeknek . A kerámia alapanyagú tappancs kivitelezése ízléses, kialakítása nagyfokú kényelmet biztosít és tökéletes...



Rónai Lilla
Páciensek

Humorával minden félelmemet elmulasztja, amit a fogorvosi székben érzek. És csodálatosan polírozza a fogaimat fényesre. 😀

Kérjen időpontot

Panorámaröntgen feltöltési lehetőség előzetes konzultációhoz

itt kérdezhet

Ha kérdései vannak a fogorvoshoz, itt felteheti

CikkekTovábbi cikkek »

Miért készít egy szál fogorvos honlapot?

tip-image

Általában fogorvosi rendelők készítenek honlapot, ahol az orvosok csak a munkatársak rovatban tűnnek fel. Honlapomat azért indítottam el mégis, mert fontosnak tartom, hogy a szokásos információknál, mint hogy hol, (Budapest) és mikor (2007) végeztem, milyen szakvizsgákkal rendelkezem (fogszabályozás és konzerváló fogászat, fogpótlástan) egy kicsit több derüljön ki rólam, aki titokban abban reménykedik, hogy betekintést nyerhet az Ön szájüregébe. Néhány további indok, amiért arra gondoltam, érdemes lenne saját honlapba vágni a fejszém:

  • a szakmai zsargont kerülő, avagy azt megmagyarázó tartalmak miatt;
  • folyamatos prevenciós tartalmak miatt;
  • az első pont alapján a másodikat így megelőzéssel foglalkozó tartalomnak hívnám példának okáért :);
  • a pácienseket érdeklő kérdések bővebb kifejtéséért;
  • érdekes esetek bemutatására.

Partnerek