Dr. Kerekes Fanni webkikötője

Életem egyik legjobb döntése volt, hogy belevágtam és büszke vagyok magamra a bátorságomért. Nagyon hálás vagyok a doktornőnek a kedves, pozitív és profi hozáállásáért és ellátásáért:) A lehető legjobb döntés volt őt választani. Bátran ajánlom mindenkinek!

Bán Janka

Minden kezelés felér egy stand-up-pal! Persze a legnagyobb komolyság és precizitás mellett. Valaki várja a fogszabi levételét, én NEM!

Elekes Kata

Nagyon sokáig gondolkodtam, hogy csináltassak-e fogszabályzót. Éveken keresztül húztam, annak ellenére, hogy nagyon zavart ahogy a fogaim álltak. Nem igazán mertem mosolyogni soha. Mindenki riogatott, hogy kellemetlen lesz és nagyon fog fájni. Aztán így 25 éves fejjel rászántam magam. Egyáltalán nem bántam meg, hogy belevágtam. Az első két hónap után már láttam a változást, ami nagyon jó érzéssel töltött el. Fájni soha nem fájt:) Most tartok a harmadik hónapnál, de azon kívül, hogy pár ételrő/italról le kell mondanom, csak pozitív élményeim vannak a fogszabályzóval kapcsolatban. Fannihoz nagyon szeretek járni, mindig vicces hangulatban telnek a kezelések. Nagyon örülök, hogy rászántam magam.

Markos Júlia

Szuper jófej és kedves, rugalmasan kezeli az időpontokat és rendkívül figyelmes. Csak ajánlani tudom! Ha újra kellene kezdenem a fogszabályzást csak a Fanninál tenném. Minden információt részletesen elmondott, végig nagyon megnyugtató és türelmes volt, teljesen rá mertem bízni magam. Még van egy pár hónap a végéig, de biztos vagyok benne, hogy a végeredmény remek lesz. *****

Besnyő Diána

A felnőttkori fogszabályozásban az a jó, hogy önként kellemetlen és az ismerősök nem csúfolják érte az embert. Max a háta mögött. Fanni ehhez az önsanyargatásos kalandhoz tökéletes útitárs. Mindenről előre tájékoztat, a kezelések teljesen fájdalom mentesek és természetessé, könnyeddé teszi a legszürreálisabb dolgokat is, mint amilyen egy drót cseréje az ember szájában.:) Nem tud hibázni az ember ha őt választja kezelőorvosának.

Tóth Csaba András

You have done everything necessary to convey to me that you are extremely competent; and you did it in a way that was easy for me to understand.  For most people a visit to the dentist is not something enjoyed; but you have an uncanny knack to put people at ease.  I know that the way you interact with your clients must help improve the frequency of appointments and therefore the health of your clients.

James Davis

Gyerekkoromban mindig féltem fogorvoshoz menni. Csak rossz emlékem van erről. Szerencsére az én fiaimnak ezt nem kell átélniük, mert Fanni – azon kívül, hogy remek fogorvos – nagyszerűen tud bánni a gyerekekkel. Mi mindhárman csak hozzá járunk és buzdítom valamennyi apuka társamat is.

Bajzáth Gábor

A precizitással tudnám összefoglalni a véleményemet egy szóban Fanniról. Mindamellett, nagyon kedves és türelmesen meghallgat és válaszol a kezelések során felmerülő kérdéseimre. Így, ha szorongással tölt el a fogorvoshoz járás gondolata, nála pillanatok alatt elillan, amint beülök a székébe. Nekem ő az egyik kedvenc fogorvosom és a kedvenc fogszabályzósom, akit nyugodt szívvel ajánlok bárkinek.

Balog Róbert

Fanni kedves és mosolygós személyiség, amivel már az elején segített a fogászati kezelésekkel kapcsolatos korábbi kellemetlen élményeket elfeledtetni. Minden alkalommal részletesen tájékoztatott az eljárás menetéről, teljes odafigyeléssel és türelemmel végezte munkáját. Addig nem végzett amíg én azt nem mondtam, hogy minden megfelelő. A végeredménnyel tökéletesen elégedett voltam és örülök, hogy ilyen profi fogászati kezelést kaptam.

Vári Balázs

Már kiskorom óta az Abádi téri fogászatra járok kezelésre. Kb fél éve kiderült, hogy fogszabályzót kell hordanom. Nagyon örülök, hogy a Fannit választottam, mert nagyon jó szakember es nagyon érti a dolgát. Ezért köszönet neki.

Nagy Dóri

Elég komplex problémával érkeztem Fannihoz. Másfél órát küzdött a fogamért, de megmentette. Ha lenne fogász szuperhős, akkor Fanni lenne a Dentistwoman.

Góg László

Én nagyon szeretem a fogszabim, mert úgy viselem mint egy fogékszert. Bármikor belevágnék újra! 🙂 Nagyon szeretek Fannihoz járni, mert kedves, naprakész és sosem fáj, amikor kezel. Minden hónapban más színt talál ki, hogy feldobja a fogszabályzóm… és a mindennapi rohanásban itt tudok találkozni a férjemmel is, amikor a fogászati székben váltjuk egymást! 😉

Szilágyi Andi

Humorával minden félelmemet elmulasztja, amit a fogorvosi székben érzek. És csodálatosan polírozza a fogaimat fényesre. 😀

Rónai Lilla

Nagyon jó fej, türelmes, vicces, és nem vette zokon, hogy szuriadás közben a combját markolásztam 🙂

Kiss Erika

Ilyen jó fej és aranyos fogorvosnővel még nem találkoztam!

Hitesi Fruzsi

Elragadó, nagyon csinos, jó fej, humoros, magabiztos, türelmes, néha kicsit zizi – de én is – úgyhogy remekül egymásra találtunk! Köszönöm a gyönyörű fogsoromat! 🙂

Lajtaváry Réka

Nagyfokú hozzáértés, türelem, kedvesség és humor. Ezt mind megkaptam Fannitól, nem beszélve a csinos színes fogközkefékről és fogkrémmintákról!

Haskó Judit

Egy csoda volt a székében ülni! Izgultam, de nagyon! A lénye tökéletesen feloldotta a bennem lévő feszültséget! 🙂 … És az eredmény KIVÁLÓ lett!

Ivanics Etelka

Megmentette azt a fogamat, amiről már mindenki lemondott. Hálás vagyok neki érte és a fogam is! 🙂

Béres Blanka

Számomra amivel Fanni több egy “átlagos” – jó – kedves – lekiismeretes fogorvosnál, az az elhivatottsága, hogy minden fogat megmentsen, amit még lehet, mintha csak a sajátjáról lenne szó, illetve, hogy a legbátrabbak nem csak matricát, de oklevelet is kaphatnak. 🙂 Mondjuk nekem még pont nincs.

Mátsik Olivér

Általában izgultam, amikor fogorvoshoz kellett mennem, amivel szerintem a legtöbben így vagyunk. Azonban az első alkalommal, amikor Fanninál voltam, ez a beidegződés szépen, fokozatosan elkezdett megszűnni. Emlékszem, már a második mondatával valami olyan kedves, vidám dolgot tudott mondani, amivel azonnal elűzte a félelmeimet. Mire beültem a székébe, már teljesen megnyugodtam, mert tudtam, hogy biztonságban vagyok. A kezelés során végig azt éreztem, hogy a legjobb kezekben vagyok és végül rá kellett jönnöm, hogy tényleg nem is olyan vészes dolog fogorvoshoz menni, és ezt nem csak azért mondják mások, hogy megnyugtassanak, hanem azért, mert valóban így van; Ők is olyan szerencsések, mint én, amióta rábukkantam Fannira! Azóta sem csalódtam benne és ma már, ha elkezd fájni a fogam, nem húzom-halasztom, hogy időpontot kérjek, hanem rögtön telefonálok és megyek, amint lehetséges. Amellett, hogy nem találkoztam még olyan fogorvossal, aki ennyire alaposan végezné a munkáját, azt gondolom, Fanni legnagyobb képessége, hogy mindig maximálisan odafigyel a páciensre, szívvel, lélekkel, őszinte odaadással gyógyít. Szerintem ez az, ami egy igazán jó orvos fokmérője!

Vári Ádám

Ismeretlenül kerültem hozzá, de az első alkalommal tudtam, hogy jó kezekben vannak a fogaim. Mosolygós és kedves, és a fogak megmentésére, s nem rögtön a drasztikus húzásra törekszik. Minden amit csinál, fàjdalommentes, nagyon ügyes és tudja a szakmát. Mindent köszönök neki!

Walkó Márti

A sok negatív tapasztalat után nem szívesen engedek akárkit a gyermekem közelébe. A doktornő ez alól kivétel. Kedvessége, szakértelme, humora teljesen meggyőzött. A fiam nagyon jó kezekben van. Köszönjük!

Kozma Andrea és Richárd

A legviccesebb fogorvos 🙂

Dr. Kelemen Anikó

A legjobb fogorvos, aki valaha kezelt. Pontos, precíz, kíméletes és alapos. Kedves és mindig mosolyog. 🙂 Barátként és emberként tisztelem és szeretem.

Alb Szabolcs